Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF

Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF Être Kapuzenpullover Cécile mit BLACK Streifen FX1axF
Von Markus Virtanen

Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen

Säveltäjäntyön ja reseption tarkastelua

2017
Books on Demand
156 S.
E-Book-Text (EPUB-Format)

ISBN 978-951-5-68663-3

Gesamtpreis inkl. MwSt :
7,49 €
Mantel Theory Knopfleiste mit MELANGE QD0 GREY qBUwYq

Verfügbarkeit: sofort per Download

mit Cécile Kapuzenpullover BLACK Être Streifen Digitales Rechtemanagement: mit digitalem Wasserzeichen

Säveltäjä ja pianisti Ann-Elise Hannikainen (1946 - 2012) loi lyhyen, mutta sitäkin kiehtovamman uran etupäässä Espanjassa 1970- ja 1980-luvuilla. Tämä diplomaattiperheen kasvatti ja kuuluisan musiikkisuvun jäsen nautti erityisesti piano- ja orkesterimusiikin säveltämisestä. Toisin kuin monet suomalaiset aikalaiskollegansa, Hannikainen etsi musiikissaan avoimesti kauneutta eikä hän pelännyt pukea omia tunteitaan laulaviksi melodialinjoiksi. Laajaan arkistoaineistoon perustuva Markus Virtasen musiikkitieteen pro gradu -tutkielma (Helsingin yliopisto, 2016) esittelee ensimmäistä kertaa lukijoille tämän suomalaisille etäiseksi jääneen säveltäjänimen. Tutkimuksessa seurataan Hannikaisen uraa osana hänen elämänkaartaan ja tarkastellaan ensimmäistä kertaa analyyttisesti Hannikaisen sävellystuotantoa ja teosten saamaa lehdistövastaanottoa. Tutkimuksen kontekstuaalisena näkökulmana toimii espanjalaissäveltäjä Ernesto Halffter (1905 - 1989), jonka opissa Hannikainen varttui ammattisäveltäjäksi. Halffter itse oli Manuel de Fallan oppilas, ja tähän oppilas-opettaja-ketjuun hän liitti myös Ann-Elise Hannikaisen.

Markus Virtanen, FM, on helsinkiläinen säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hänen sydäntään lähellä ovat unohtuneet ja unohdetut säveltäjät sekä suomalaisen ja espanjalaisen klassisen musiikin historia. Virtasen sävellystuotantoon kuuluu mm. kaksi oopperaa, instrumentaalimusiikkia ja kirkkomusiikkiteoksia. Virtasen runsaasti huomiota herättänyt toinen ooppera Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen sai kantaesityksensä Metropolia Ammattikorkeakoulun tuotantona syksyllä 2015.
mit Odeeh 446 446 Kleid Odeeh Odeeh mit Blumenmuster Blumenmuster Kleid dqnz5z

Kapuzenpullover mit Streifen aus Baumwolle von Être Cécile mit folgenden Eigenschaften: Kapuze mit Kordelzug, Reißverschluss an der Vorderseite und charakteristischer dreifarbiger Streifen.

Designer-Farbbezeichnung: BLACK

Designer Style ID: ECRBCZHD330G

Farfetch ID: 13118622