mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv

mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv mit Gestreiftes À La Garçonne LISTRADO Kleid Spitze 1wfgaqUv
Von Markus Virtanen

Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen

Säveltäjäntyön ja reseption tarkastelua

2017
Books on Demand
156 S.
E-Book-Text (EPUB-Format)

ISBN 978-951-5-68663-3

Gesamtpreis inkl. MwSt :
7,49 €
Batik Optik Jeans 4130 McCartney in Stella axZRqq

Verfügbarkeit: sofort per Download

LISTRADO Garçonne La À mit Gestreiftes Spitze Kleid Digitales Rechtemanagement: mit digitalem Wasserzeichen

Säveltäjä ja pianisti Ann-Elise Hannikainen (1946 - 2012) loi lyhyen, mutta sitäkin kiehtovamman uran etupäässä Espanjassa 1970- ja 1980-luvuilla. Tämä diplomaattiperheen kasvatti ja kuuluisan musiikkisuvun jäsen nautti erityisesti piano- ja orkesterimusiikin säveltämisestä. Toisin kuin monet suomalaiset aikalaiskollegansa, Hannikainen etsi musiikissaan avoimesti kauneutta eikä hän pelännyt pukea omia tunteitaan laulaviksi melodialinjoiksi. Laajaan arkistoaineistoon perustuva Markus Virtasen musiikkitieteen pro gradu -tutkielma (Helsingin yliopisto, 2016) esittelee ensimmäistä kertaa lukijoille tämän suomalaisille etäiseksi jääneen säveltäjänimen. Tutkimuksessa seurataan Hannikaisen uraa osana hänen elämänkaartaan ja tarkastellaan ensimmäistä kertaa analyyttisesti Hannikaisen sävellystuotantoa ja teosten saamaa lehdistövastaanottoa. Tutkimuksen kontekstuaalisena näkökulmana toimii espanjalaissäveltäjä Ernesto Halffter (1905 - 1989), jonka opissa Hannikainen varttui ammattisäveltäjäksi. Halffter itse oli Manuel de Fallan oppilas, ja tähän oppilas-opettaja-ketjuun hän liitti myös Ann-Elise Hannikaisen.

Markus Virtanen, FM, on helsinkiläinen säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hänen sydäntään lähellä ovat unohtuneet ja unohdetut säveltäjät sekä suomalaisen ja espanjalaisen klassisen musiikin historia. Virtasen sävellystuotantoon kuuluu mm. kaksi oopperaa, instrumentaalimusiikkia ja kirkkomusiikkiteoksia. Virtasen runsaasti huomiota herättänyt toinen ooppera Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen sai kantaesityksensä Metropolia Ammattikorkeakoulun tuotantona syksyllä 2015.
Etro mit Ausgestelltes Ausschnitt Kleid WHITE V rnr1FS

Gestreiftes Kleid mit Spitze von À La Garçonne mit folgenden Eigenschaften: tiefer V-Ausschnitt, ärmelloses Design, gestreift, Faltendetails, Spitzeneinsätze und gerader Schnitt.

Designer-Farbbezeichnung: LISTRADO

Designer Style ID: 1180502

Farfetch ID: 12945515