mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5

mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5 mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5 mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5 mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5 mit Garçonne Kapuzenjacke La À BLUE Streifen q0R1BWn5
Von Markus Virtanen

Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen

Säveltäjäntyön ja reseption tarkastelua

2017
Books on Demand
156 S.
E-Book-Text (EPUB-Format)

ISBN 978-951-5-68663-3

Verfügbarkeit: sofort per Download

La Kapuzenjacke mit BLUE Garçonne Streifen À Digitales Rechtemanagement: mit digitalem Wasserzeichen

Säveltäjä ja pianisti Ann-Elise Hannikainen (1946 - 2012) loi lyhyen, mutta sitäkin kiehtovamman uran etupäässä Espanjassa 1970- ja 1980-luvuilla. Tämä diplomaattiperheen kasvatti ja kuuluisan musiikkisuvun jäsen nautti erityisesti piano- ja orkesterimusiikin säveltämisestä. Toisin kuin monet suomalaiset aikalaiskollegansa, Hannikainen etsi musiikissaan avoimesti kauneutta eikä hän pelännyt pukea omia tunteitaan laulaviksi melodialinjoiksi. Laajaan arkistoaineistoon perustuva Markus Virtasen musiikkitieteen pro gradu -tutkielma (Helsingin yliopisto, 2016) esittelee ensimmäistä kertaa lukijoille tämän suomalaisille etäiseksi jääneen säveltäjänimen. Tutkimuksessa seurataan Hannikaisen uraa osana hänen elämänkaartaan ja tarkastellaan ensimmäistä kertaa analyyttisesti Hannikaisen sävellystuotantoa ja teosten saamaa lehdistövastaanottoa. Tutkimuksen kontekstuaalisena näkökulmana toimii espanjalaissäveltäjä Ernesto Halffter (1905 - 1989), jonka opissa Hannikainen varttui ammattisäveltäjäksi. Halffter itse oli Manuel de Fallan oppilas, ja tähän oppilas-opettaja-ketjuun hän liitti myös Ann-Elise Hannikaisen.

Markus Virtanen, FM, on helsinkiläinen säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hänen sydäntään lähellä ovat unohtuneet ja unohdetut säveltäjät sekä suomalaisen ja espanjalaisen klassisen musiikin historia. Virtasen sävellystuotantoon kuuluu mm. kaksi oopperaa, instrumentaalimusiikkia ja kirkkomusiikkiteoksia. Virtasen runsaasti huomiota herättänyt toinen ooppera Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen sai kantaesityksensä Metropolia Ammattikorkeakoulun tuotantona syksyllä 2015.
Stella McCartney Hose Bund mit elastischem Cropped 5740 rrd7qwOvx

Blauer Kapuzenjacke von À La Garçonne mit folgenden Eigenschaften: Kapuze mit Kordelzug, Reißverschluss an der Vorderseite, lange Ärmel, Kontraststreifen und Kängurutaschen. Hierbei handelt es sich um einen Unisex-Artikel.

Designer-Farbbezeichnung: BLUE

Designer Style ID: 2180961

Farfetch ID: 12992435